2022 Burç Yorumları TERAZİ-BALIK


Aile
22/04/2022

2020 ve 2021'den sonra, 2022 yılı daha iyi olacak mı? 2022’de burçları neler bekliyor? Yazımızda keşfedin. Bu yazıda Terazi ve Balık burçları 2022 yorumlarını bulabilirsiniz. Koç ve Başak arasındaki burçlar için yazının ilk bölümünü okuyun.

Terazi burcu 2022 yorumu

AŞK

Siz hiç aşırı derecede hassas bir terazi gördünüz mü? Teraziler aşırı hassastır ama hayat onlara bunu aşmayı öğretir. İşte bu sene de henüz aşamamış olanların aşırı hassasiyetleri aşmayı öğrenecekleri bir yıl olacak.

İlişkilerinizde de bazı şeyleri görmezden gelip yine de mükemmel aşkı bulacağınız veya yaşatacağınız bir yıl olacak.

PARA

Bu yıl, yılın çoğu döneminde mükemmel bir gelir akışı görebilir ve Ağustos ayında zirvenin tadını çıkarabilirsiniz. Ancak yılın ilk çeyreği, harcamalarda artış olabileceğinden ve kaçınılmaz harcamalar öngörüldüğünden biraz temkinli olmanızı gerektiriyor.

SAĞLIK

2021’de yaşadığınız sağlık sorunlarının hiçbiri 2022’de peşinizden gelmiyor. Fakat havai yaşantınıza dikkat edip, sanki ömür boyu sağlıklı kalacakmışsınız gibi düşünmekten vazgeçmeli ve detoks, diyet, spor üçgeninde 2022’nin verimli yıldız açılarını değerlendirmelisiniz.

Akrep burcu 2022 yorumu

AŞK

Kendinize aşırı güvenme ve hiç güvenmeme arasında gidip gelmekten yorulduğunuz 2021’den sonra, dengeyi bulacağınız bir yıl sizi bekliyor olacak. Romantik yaşantınızda alçakgönüllü olduğunuzdan emin olun ve hatanızı kabul edin. Hatalıyken kabul etmek, bu hatadan ders çıkarmak başarınızın sırrıdır.

Çoğunuz karşı konulmaz bir mizah anlayışına ve muazzam bir çekiciliğe sahip olabilirsiniz, bu da sizi sosyal çevrenizde aranan biri yapıyor. Ayrıca, kişiliğiniz insanların size ilgi duymasının ve sizinle mutlu olmalarının nedeni olabilir. Buna bir de hatalarınızı kabul etmeyi eklerseniz, müthiş bir eş ve mutlu bir birey olabilirsiniz.

PARA

Uzun süredir kritik bir projeye başlama planlayanlarınızı ertelemek daha iyi olacaktır, çünkü 2022 büyük bir proje üstlenmeniz için zaman uygun değil. Bu nedenle, bir projeyi başlatmak ve değiştirmek bu noktada ödüllendirici olmayabilir. Bununla birlikte, iyi yanı, her şeyi en iyi şekilde başarmak için harcadığınız tüm enerjiyi, uzun süredir yaşamakta olduğunuz içsel sıkıntının üstesinden gelmenize yardımcı olması için kullanabilecek olmanız…

SAĞLIK

2022, zihninizi beslemeniz gereken bir yıl olabilir. İyi bir kitap okumak, meditasyon yapmak ve aynı düşünce ve beğeniye sahip insanlarla bir toplulukta aktif rol almak gibi sağlıklı alışkanlıklarla onu beslemeniz çok önemlidir. Uyandıktan sonra ve uyumadan önce meditasyon yapmayı günlük bir ritüel haline getirin; bu, kaygıyı uzak tutmanıza yardımcı olabilir.

Yay burcu 2022 yorumu

AŞK

Bu yıl, bırakın aşkı bulmayı aşkın en iyisini bulma şansınız var. Bütün oklar sizi gösteriyor. Bu yıl son derece keyifli ve eğlenceli olacağınız için, herkes etrafınızda olmak isteyecek (her zamanki gibi).

Birbirleriyle uzun süredir nişanlı olanlar için evlilik mümkündür. Son olarak evlilik hazırlıklarınıza tüm hızıyla başlayabilirsiniz. Alışveriş, dekorasyon, yemek menüsü ve liste olsun.

Ayrılmış olabilecek Yay burcu insanları onlarla tekrar bir araya gelebilir. Onlarla olan ilişkinizi yeniden canlandırmayı düşünebilirsiniz.

PARA

Para konusuna Yaylar için şöyle başlayalım istedik: Her şey para değil.

Yoğun işinizden biraz zaman ayırıp imkanınız çerçevesinde sevdiklerinizle vakit geçirin. Güzel bir yere yapılacak bir yolculuk, romantik anların olmaması nedeniyle zayıflayan ilişkiniz için çok iyi olur.

Paraya odaklanmanızın uygun olmadığı bir yıl. Kendinize odaklanın, hobilerinizi artırın. Maddi kaynaklarınız sabit ve düzenli şekilde gelmeye devam edecek. Para açısından riskli bir yıl olmadığı gibi ekstra kazançlar anlamında da olumlu bir yıl değil.

Fakat para hakkında konuşmak gerekirse, yıl ortasından sonra banka kredisi kullanabilirsiniz. Bu sene aile büyüklerinden beklenmedik maddi destek görebileceğiniz bir sene olacak.

SAĞLIK

Sağlık konusunda göze çarpan bir değişim olmayacak. Yine de fazla düşünce içinde kaybolmamaya çalışın ve kendinize zaman ayırdığınıza emin olun.

Oğlak burcu 2022 yorumu

SAĞLIK

Gizli şeker gibi gizli stres bir hastalık olsaydı, Oğlaklar çok beğenirdi. Stresi atmak için içsel yaratıcılığınızı harekete geçirmeyi deneyin. Çalışmayı sevdiğinizi, sorumluluklarınızı harfiyen yerine getirdiğinizi biz biliyoruz. İnanın bunu herkes biliyor. O yüzden belki de nefes alma zamanı gelmiştir, ne dersiniz?

PARA

Oğlaklar 2022’de hem işyerinde hem de evde olumlu bir yıl geçirebilir. Bu, her gün koşuşturan oğlakların çoğu için iyi bir haber. Yine de oğlak burçlarının bu yıl için genel mesajı “Nefes almak”

Etrafınızdaki tüm güzelliklerin tadını çıkarmaya çalışın.

İyi kazandığınızı düşünürsek, biriktirmeyi ve yatırım yapmayı bu sene tüm senelerden daha çok düşünün. Ancak tüm yıl bu karar için elverişli değil, Eylül 2022 sonrası en iyisi olacaktır.

AŞK

İkinci bir evlilik arayanlar için iyi bir sene olacak. Tek tavsiye, bir eş bulmakta acele etmemek ve bir an önce teklifte bulunmamak. Yılın ortalarına doğru özellikle 2022 Temmuz'undan sonra yabancı bir ülkeye seyahat etme ve yeni insanlarla tanışma fırsatınız da olacak.

Evli Oğlakların ev ve iş yaşamı 2022’de iyi görünüyor; işten eve daha fazla zaman ayırmayı öğrenmeleri kaydıyla.

Kova burcu 2022 yorumu

AŞK

Aşk kavuşumları üzerinizde parlıyor ve bu yıl en muhteşem anları yaşayabilirsiniz. Anne veya baba olma bekleyişiniz bu yıl gerçekleşebilir.

PARA

İşinizi değiştirmek istiyorsunuz çünkü mevcut pozisyon pek tatmin edici değil. Ama ne yazık ki, yıldızlar doğru konuma henüz gelmedi. Bu yüzden, soğukkanlılığınızı korumanız önemli.

Eğer temel sorun paraysa, freelance çalışmanızı ve ekstra para kazanmanızı tavsiye ederiz.

Başka sebeple yeni bir iş arayışındaysanız iş çatışmalarından uzak durun. Bunun yerine yöneticileriniz, iş arkadaşlarınız ve astlarınız dahil olmak üzere iyi ilişkiler kurun.

SAĞLIK

Bu yıl Kovaların neşe saçtığı bir yıl olacak. Fiziksel performansları yerinde. Sporu bir üst seviyeye taşımak için uygun bir sene.

Balık burcu 2022 yorumu

AŞK

Aşkı artık sıradan bir şey gibi değerlendirmeyi bırakmanız gereken bir yıl. Eğer onu sıradan bir şekilde ele alırsanız, sadece sönmesine yardımcı olursunuz ve çekicilik ortadan kalkar. Kimse sizden kendinizi değiştirmenizi istemiyor, ancak olaylara yaklaşımınızdaki küçük bir farklılık ilişkinizi kurtarabilir.

Balık, şu anda hiçbir sorun yokmuş gibi görünen bir ilişki içindeyseniz çok geç olmadan bir hamle yapsanız iyi olur, yıldızların senin için söyleyeceği şey bu!

PARA

Bu yıl kariyerinizde ilerleme olacak. İşinizi genişletmek için planlar yapmış olabilirsiniz, ancak gerçekte hiçbir şey uygulanmadı. Şu anda, bununla başa çıkmak için zamana ve doğru zihniyete sahipsiniz.

İş arkadaşlarınızın mesafeli tavırları yüzünden sık sık donuk hissedebilirsiniz. Ancak bunun yaptığınız işin şevkinizi düşürmesine izin vermeyin.

İş ortağınızla uyumlu bir ilişki sürdürün. Çatışmaları dostane bir şekilde çözmeye çalışın. İşle ilgili herhangi bir endişeniz varsa, konuyu konuşmaya çalışın.

Yıl boyunca işletme kredisi almaktan kaçının. Bunun yerine, işletme için mevcut fonları yönetmeye çalışmanız en iyisi olacaktır.

SAĞLIK

Duygusal yeme ve içme, bu yıl sağlığınızı mahvedebilir. Bu nedenle, yıldızların bir önerisi, sağlığınıza zarar verecek her türlü bağımlılıktan kaçınmaktır. Yıldızların verdiği bir başka tavsiye de meditasyonun iradenizi güçlendirerek bu durumdan kurtulmanıza yardımcı olabileceğidir.