2022 Burç Yorumları KOÇ – BAŞAK


Aile
8/03/2022

2020 ve 2021'den sonra, 2022 yılı daha iyi olacak mı? 2022’de burçları neler bekliyor? Yazımızda keşfedin. Bu yazıda Koç ve Başak burçları arasını bulabilirsiniz. Terazi ve Balık arasındaki burçlar için yazının ikinci bölümünü okuyun.

Değişen zamanlar, sahip olduğumuz tüm hazırlıklara rağmen kendi zorluklarını hayatımıza getiriyor. 2021'e veda ederken, yeni yıl yeni umutlar getiriyor. 2022’de eğitim için yurt dışına gitmeyi veya yeni bir işe girmeyi mi planlıyorsunuz? Uzun süredir bekleyen bir terfi veya kariyer değişikliği mi istiyorsunuz? Bu 2022 astroloji tahminlerimizde her şey var!

Koç burcundan Balık burcuna, 2022 horoskopunuza bakın ve önümüzdeki yıl sizi nelerin beklediğini getireceğine inceleyin. Ve hazır başlamışken, arkadaşlarınız ve aileniz için de yıllık burç yorumlarına göz atın!

Koç burcu 2022 yorumu

SAĞLIK

Bu yıl sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Evet, doğru duydunuz. Herhangi bir sağlık sorununa takılıp kaldığınızda, iyileşmesi çok zaman alabilir. Bu yüzden, bu tür tuzaklardan uzak durun ve herkesin hayal edebileceği kadar sağlıklı kalın.

Sağlıklı bir diyet sürdürmeye çalışın ve düzenli olarak egzersiz yaptığınızdan emin olun. Sağlık en büyük önceliğiniz olmalıdır. Check up’a gitmek için iyi bir yıl.

AŞK

Tüm Koç burçlarına, evlilik için acele etmemeyi öneriyoruz. Bunun yerine, partnerinizle birbirinizi anlamak için kaliteli zaman ayırın. Ve herhangi bir söz verirken ekstra dikkatli olun.

Partnerinizle herhangi bir itirafta bulunmadan önce, duygularınızı gözden geçirdiğinizden emin olun. Yıl ortasına kadar duygularınızı açığa çıkarmak için bekleyin.

Bir ilişkiyi güçlendirme konusundaki çabalarınız en önemlisidir. Birini sevseniz bile içsel bir şüphe olmamalı, kendinize sadık kalarak dürüst bir ilişki sürdürün.

PARA

Tasarruf stratejisini öğrenmek ve uygulamak için iyi bir yıl. Bu yıl daha fazla gelir kaynağınız olması muhtemeldir. Harcamalarınızı akıllıca yönettiğinizden emin olun. Geçmişte bu konudan mustarip olan Koç’lar bu yıldan itibaren kazanmaya başlayabilirler. Sloganınız 'Dikkatli Harcama' olmalı. Bu yıl para biriktirme konusunda hata yapmayın.

Boğa burcu 2022 yorumu

SAĞLIK

Uzun süredir çektiğiniz rahatsızlıklar 2022’de artık sorun olmaktan çıkıyor. Ek olarak, doğru beslenme ve egzersiz yapma konusunda da başarılı olacağınız bir yıl sizi bekliyor. Abur cubur yemekten kaçının. İyi bir diyet bu yıl için gereken gücü ve dayanıklılığı sağlayacak.

AŞK

Herkesin sabırsızlıkla beklediği şeyden bahsedelim! Aşk ve evlilik.

Aşksız hayat eksik, değil mi!?

Tahmin edildiği gibi, bekarların artık hayatlarında özel birini bulması muhtemeldir. Özel birini bulmanın yanı sıra evlilik de ihtimal dahilinde.

2022'de Boğaların evlilik hayatı da çok iyi olacak. Eşinizin yardımıyla kazanç elde edebilirsiniz. Eşinizle kaliteli zaman geçirmeyi ihmal etmeyin. Birlikte yapmayı özlediğiniz aktivitelere birbirinizi şımartmaya çalışın. Gezilere çıkmak, hatta huzurlu ve özel hazırlanmış bir akşam yemeği bile olabilir.

Bu süre zarfında, evlenebilecek olanlar, evlilik sonrası başarılarının gelişebileceğini görebilirler. Başarılarınızdaki gelişmelerin yanı sıra, varlığınız da artabilir.

PARA

Yatırım yapmaya veya bir mülk satın almaya başlamadan önce bir uzmana danışmanız ve süreci baştan sona konuşmanız tavsiye edilir. Her şeye özenle bakmaya çalışın. Sonuçta, para zor kazanılıyor ve herhangi bir hata yapmak istemezsiniz.

Ayrıca, varlıklarınız aracılığıyla ekstra para kazanmaktan da mutlu olabileceğiniz kısmetli bir yıl. Bu nedenle, içiniz rahat olsun, kazançlarınız bu yıl muhtemelen daha yüksek olacak. Yatırım yapacağınız her kuruş size olumlu getiriler getirme potansiyeli taşıyor. Tabii iyice tartarak.

İkizler burcu 2022 yorumu

PARA

Mali açıdan, 2022 yılı İkizler için karışık sonuçlar doğurabilir. İlk çeyrek başlangıcı gelirde ani bir artış getirebilir. Bunu yatırımlar ve gelir getirici varlık oluşturma çalışmaları takip edecek. Ancak ikinci çeyreği geçtiğinizde harcamalarınızda bir artış görebilirsiniz. Gelir akışı istikrarlı olabilir, ancak ödeme akışı yükselirse bir dengesizlik oluşabilir. İkinci çeyrekten sonra harcamalara dikkat!

AŞK

Size yakın biriyle ilişki geliştirme arzusu bu yıl yüksek olabilir. Aylar geçtikçe, hayatınızda önemli birini isteme dürtüsü artabilir. Şu anda var olan ilişki boşluğunu doldurmak isteyebilirsiniz.

Bir şeyi gerçekten dilediğinizde, tüm evren ona sahip olmanız için iş birliği yapar. Böylece yılın ikinci yarısında bir eş bulabilirsiniz. Biraz zaman alabilir ve sonsuza kadar sürdüğünü hissedebilirsiniz. Ancak, sizi duygusal olarak kucaklayacak, hayatınızda önemli bir yeri olacak ve desteğini verecek biriyle karşılaşma şansınız yüksek.

SAĞLIK

2022 burç tahminine göre İkizler burçları yeni yılda sağlığına çok dikkat etmeli. Düzenli spor + sağlıklı beslenme ŞART.

Haziran, Temmuz, Eylül ve Kasım 2022 ayları, kilo ile ilgili sorunlarınızda bir artışa işaret ediyor. Onca çabaya ve sıkı çalışmaya rağmen kilonuzu nasıl kontrol edeceğinizi bilmediğiniz için buna üzülebilirsiniz. Bu nedenle, bu süre zarfında sağlığınıza dikkat ettiğinizden emin olun.

Kronik rahatsızlıkları olan İkizler burçları 2022’de stabil bir hal alacak ve hastalıklarını kontrol edebilecekler.

Yengeç burcu 2022 yorumu

PARA

Yatırımlar çoğunuz tarafından yeniden gözden geçirilebilir. Ancak bu, geçmişte varlıklarını kullanmak zorunda kalanlar için iyi bir yıl olabilir.

AŞK

Özellikle uzun süreli bir ilişki içinde olanlarda eşinizin veya partnerinizin desteğini görmek sizi mutlu edecektir.2022 aşkta tazelik getirebilir, o yüzden esintiyi hissedin ve havayı koklayın, çünkü aşk her yerdedir.

İkiniz de sonunda geçmiş sorunları bıraktığınız için kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Bu yıl ilişkilere yeni bir soluk getirebilir.

Bu yüzden bu zamanı en iyi şekilde değerlendirin, romantik akşam yemekleri planlamaya çalışın, en romantik ya da en uygun yerlere seyahat planları yapın.

Bekar yengeçlerin bu yıl evlenme olasılığı yüksek.

SAĞLIK

Sağlık açısından dikkatli olmanız tavsiye edilir. Geçmişte herhangi bir rahatsızlığı olup tekrarlayanların bu yıl daha dikkatli olmalarında fayda var.

Aslan burcu 2022 yorumu

PARA

Bu yıl denge ve doğru seçimi yapmak aslanlar için çok önemli. Hem profesyonel hem de kişisel yaşamınızda seçimler bu ikilemden etkilenecek.

İş ve ev arasında gidip gelmek zorunda kalabilirsiniz.

Verilmesi gerekebilecek bazı zor kararlar olabilir ve verdiğiniz karar ödüllendirici olabilir. Aslında, sadece şimdi için değil, aynı zamanda gelecek için de ödüllendirici olacaktır.

2022, iş ve özel hayatınız arasında doğru dengeyi sonunda bulduğunuz yıl olabilir. Para konusunda her zamanki gibi “Para harcamak içindir” mantığından çıkmanız gerekebilir. Aslanların 2022 teması DENGE diyebiliriz.

AŞK

Bir ilişki içinde olan ve bir sonraki adımı atmayı planlayan Aslanlar için 2022 doğru sene.

Uzun süredir ilişkisi olan ve bunu bir sonraki aşamaya taşımak isteyenler, soruyu çıtlatmak için hazırlıklar yapabilirler. Yanıt olumlu olabilir!

Evliler için 2022 yılı, özellikle yeni evliler olmak üzere aileyi büyütmek için uygun kabul edilebilir.

SAĞLIK

Bu yıl beslenmenize odaklanmaya çalışın ve sağlıklı yiyecekler yiyin. Sabah insanıysanız, ağır düşünme veya fiziksel enerji gerektiren işleri sabah yapın. Gece kuşuysanız tam tersi. Aslanların dengesi gece mi gündüz mü insanı olmalarından çok etkilenir.

Başak burcu 2022 yorumları

PARA

Neden bazı burçlara aşk, bazılarına para ile başladığımızı düşünebilirsiniz. Ama söz konusu Başak burçları olunca neden para ile başladığımız açık. Başaklar hem parayı sever (kim sevmez ki) hem de iyi kullanırlar.

2022’de sıkı çalışan başakların arzu edilen sonuçları almaları muhtemeldir. Fakat yine de mali olarak, bu yıl ağır mali baskıyla karşı karşıya olacak başaklar. Bu nedenle, bu yıl özellikle Ocak ayından Eylül 2022'ye kadar mali durumunuza dikkat edin.

Mali kısıtlamalardan kaçınmak için harcamalarınızı takip etmeniz ve bütçenize bağlı kalmanız önerilir.

Bu yılı, sıkı çalışmanız, kararlılığınız ve biraz harcama kısıtlamanız yoluyla kar elde etmek için kullanabilirsiniz.

AŞK

Kendinizi herhangi bir durumla sakince yüzleşmeye hazırlamak daha iyi olacaktır. Aşk konularında çok sabırlı olun. Hayatta olabilecek tüm acı tatlı anları düşünün. Son zamanlarda olmuş olabilecekleri göz önünde bulundurarak acı girdabına girmeyin.

Bir ego çatışmasının zihinsel durumunuzu etkilemesi muhtemel olsa da bununla sabırla başa çıkmak, durumu akıllıca yönetmenize yardımcı olabilir.

Ayrıca yakınlarınıza ve sevdiklerinize sempati göstermek size asla zarar vermez.

2022’de her şeyi sevgi ve sabırla düzenleyin!

SAĞLIK

Ahlaki ilkelerinize göre hareket etmediğinizde fiziksel olarak da zarar göreceğiniz bir yıl. Biliyoruz ki Başaklar genel olarak ahlaklıdır fakat 2022 size bazı zorluklar ve zor kararlar getirebilir. Doğru, dürüst ve ahlaklı yaklaşımınız sağlığınızı da koruyacak.

Ayrıca daha iyi sağlık için zorunluluklarınızdan uzaklaşıp, uzun bir mola vermeniz gerekebilir.

Uzun süredir sizi rahatsız eden bir durumdan kurtulabilir ve kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.